STOPPEN MET ROKEN


Hypnotherapie kan je helpen om te stoppen met roken
Stoppen met roken is niet eenvoudig. Door de verslavende werking van tabak en de ontwenningsverschijnselen die daarbij optreden, lukt het de meeste mensen niet om te stoppen met roken.

Wellicht is hypnotherapie een fantastische optie om definitief van je vervelende tabaksverslaving af te komen.

Hoe effectief is hypnose om te stoppen met roken?
Stoppen met roken door middel van hypnose is niet alleen een mogelijkheid, het is zelfs een optie die het stoppen met roken makkelijker maakt.

In feite kan roken worden vergeleken met een oncontroleerbare drang, die wordt beheerst door het onderbewustzijn. Dit is precies waarom hypnose een effectief middel is tegen tabaksverslaving, omdat de hypnotherapeut communiceert met het onderbewustzijn van de cliënt om de verandering te bewerkstelligen die nodig is.

Tijdens de sessie komen gedragspatronen aan bod. Bovendien zorgt deze manier van stoppen met roken ervoor dat je later minder snel terugvalt in je rookdrang als gevolg van invloeden van buitenaf.

 


Waarom Hypnose?
Al onze belemmerende overtuigingen zitten in ons onderbewustzijn, dat 95% van onze geest uitmaakt. Slechts 5% bestaat uit de bewuste geest: logica en wilskracht. Die 95% is niet zo gemakkelijk te veranderen omdat we deze negatieve programmering tijdens de eerste 7 jaar van ons leven hebben geleerd, voornamelijk via onze ouders, grootouders, leraren, de omgeving waarin we leefden en de samenleving in het algemeen.
Hypnose is een toestand waarin er directe toegang is tot je onderbewustzijn. Je negatieve gedragspatronen worden vaak herhaald en dit is niet goed voor je. Met hypnotherapie kun je deze negatieve gedragspatronen wegnemen.

 

Pakket Stoppen met rokken
Bestaat uit 1 of 2 sessies + een audiobestand. 

 

CONTACT