HYPNOTHERAPIE VOLWASSEN


Wat is hypnotherapie?
Bij hypnotherapie wordt de trance opgeroepen voor een bepaald doel. De hypnose is dus geen doel op zich, het doel is de therapeutische begeleiding die wordt aangeboden.
Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen maar ook bij het verbeteren en versterken van prestaties, van gevoelens of ervaringen. De symbolische processen, herinneringen en gevoelens helpen de cliënt zijn probleem of conflict te begrijpen en op te lossen. Visualiseren (innerlijke verbeelding) kunnen als heel positief en prettig worden ervaren. Het resultaat kan zijn de positieve gevoelens versterken, het contact herstellen met de eigen innerlijke kracht, enz..

Hypnose is geen vervanging voor de medische zorg, volg altijd het advies van jouw arts(en) op.


Waarom Hypnose?
Al onze belemmerende overtuigingen zitten in ons onderbewustzijn, dat 95% van onze geest uitmaakt. Slechts 5% bestaat uit de bewuste geest: logica en wilskracht. Die 95% is niet zo gemakkelijk te veranderen omdat we deze negatieve programmering tijdens de eerste 7 jaar van ons leven hebben geleerd, voornamelijk via onze ouders, grootouders, leraren, de omgeving waarin we leefden en de samenleving in het algemeen.
Hypnose is een toestand waarin er directe toegang is tot je onderbewustzijn. Je negatieve gedragspatronen worden vaak herhaald en dit is niet goed voor je. Met hypnotherapie kun je deze negatieve gedragspatronen wegnemen.

 

Contact opnemen
Bent u klaar om u zelf te helpen een gelukkiger en zelfverzekerder leven te leiden dankzij hypnotherapie? Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismaking.  
CONTACT